Arrangementen

Groepsarrangementen
Top Shot biedt meer dan alleen tennismogelijkheden. Ook voor een sportieve dag met familie of vrienden bent u hier aan het juiste adres.
Wij bieden u een breed scala aan sportieve activiteiten, van een paar uurtjes tennis op de baan tot een complete allround sportdag in onze sporthal: net wat u wenst.
Hongerig van de geleverde inspanning kunt u vervolgens met uw gezelschap aanschuiven in onze horeca, waar u kunt genieten van één van onze heerlijke buffetvormen.

Bedrijfsarrangementen
Wilt u uw collega’s eens op een andere manier aan het werk zien of een andere invulling geven aan het traditionele personeelsuitje? Dan verwelkomen wij uw gezelschap graag bij Top Shot voor een sportdag op maat, gevolgd door een heerlijk buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en vertel ons uw wensen voor een onvergetelijke personeelsdag op maat!

Eigen evenement organiseren
Onze sporthal, -banen en –velden bieden voldoende ruimte en mogelijkheden om uw eigen evenement, van welke aard dan ook, te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven. Wilt u een feest op maat (zie foto)? Dan kan dat geregeld worden! Een feest voor familie, vrienden, kennissen? De kinderen ook zeker vermaakt worden.

feest op maat7feest+kids1feest+kids2feest+kids3

Clinics
Tevens verzorgt Top Shot evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers. Wilt u een bijzondere dag beleven met collega’s/werknemers of vrienden en een clinic op maat laten organiseren en deze dag afsluiten met een heerlijk buffet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden!

Zaterdagavondarrangement
In het weekend eerst flink wat inspanning leveren op de tennis-, en/of squash baan en vervolgens gezellig bij praten met familie, vrienden of collega’s onder het genot van een drankje en lekker eten in ons restaurant?
Dan is ons zaterdagavondarrangement een perfecte keuze! Combineer sporten en dineren tegen een aantrekkelijk tarief.

Arrangement
Naast de activiteiten die worden vermeld bij de verschillende arrangementen kan er ook gekozen worden uit de volgende activiteiten of combinaties van deze activiteiten:
Tennis (1 april-30 september ook outdoor mogelijk in Etten-Leur)
Squash
Bowlen (Etten-Leur)
Beach Sporten (eind april – eind augustus in Oudenbosch)
Beach Soccer
Beach Volleybal
Beach Tennis

Buffetvormen
Dit zijn de vaste buffetvormen die wij aanbieden in onze horeca. Wilt u een aangepast buffet of verschillende buffetten combineren? Geen probleem! Bespreek minstens 1 week van te voren uw wensen met ons en wij maken graag een buffet op maat!

buffet1

Ace lunchbuffet
Heldere ossenstaartsoep
Diverse luxe minibroodjes met rosbief, Ardennerham, kaas, brie, zalm en heilbot
Koffie, thee en melk
€15,00 per persoon (minimaal 10 personen)

Breakpunt buffet
Spare-ribs en chicken legs
Pastasalade, maissalade met ananas, hamsalade en mêlee van sla
Frites, Stokbrood met kruidencrème
€18,50 per persoon (minimaal 10 personen)

Court buffet
Saté, schaslick, kalkoen in kerriesaus
Rijst, krieltjes, gemengde groenten
Pastasalade, waldorfsalade, tomatensalade,
komkommersalade en diverse rauwkostsalades
Stokbrood met kruidencrème
€21,50 per persoon (minimaal 10 personen)

Thema buffet
Heeft u zelf een thema voor uw personeelsuitje of familiesportdag in gedachten en wilt u het buffet hierop laten aansluiten? Ook dat is mogelijk! Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een buffet op maat voor u samen.
Vanaf €18,50 per persoon (minimaal 10 personen)