Etten-Leur

De openingstijden zijn als volgt:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 – 23:00
Zaterdag
09:00 – 23:00

Zondag

09:00 – 22:00

Openingstijden tijdens de Feestdagen 

Kerstavond zijn wij geopend tot 17:00

Eerste kerstdag zijn wij gesloten

Info over ons nieuwe centrum, “centrum ZUIT” genaamd.

De bedrijfsactiviteiten van Top Shot in Oudenbosch en Etten-Leur zullen met ingang van 1 september 2020 volledig verplaatst zijn naar het nieuw te bouwen ultramoderne centrum “ZUIT” op het Trivium in Etten-Leur. Dit betekent dat op de locatie Oudenbosch (eind april 2020) en de locatie Etten-Leur (eind augustus 2020) de deuren gaan sluiten. Het nieuwe centrum krijgt ruimte voor vier hardcourt* en vijf gravel tennisbanen, vier padelbanen, vier squashbanen, fysieke trainingsruimte en fysiotherapie. De vijf gravel tennisbanen en de vier padelbanen liggen op de bovenste verdieping onder een uniek uitschuifbaar dak, dat in vier minuten automatisch open en dicht kan. Als de omstandigheden het toelaten kan dus het hele jaar door gespeeld worden in de openlucht.

Verder krijgt het complex nog een horecavoorziening, vergaderruimtes en zes bowlingbanen met een interactief karakter.

*hardcourt is met name bij de recreatieve speler nog relatief onbekend. Iedereen heeft deze baansoort bij de WTA en ATP toernooien (op tv) wel eens gezien maar er zelf nooit op gespeeld. De hardcourtbaan zoals die in ZUITkomt te liggen heeft plezierige speeleigenschappen. Zo is de baan trager dan tapijt en is de ondergrond veerkrachtiger. Comfortabel om op te spelen dus!

Contractbanen centrum “ZUIT”

Toelichting:
Bovenstaand heeft u een voorkeur aan kunnen geven voor hardcourt of gravel. Bij toewijzing van de banen zullen wij proberen hier rekening mee te houden maar een garantie kunnen wij helaas niet geven. U kunt aan de opgegeven voorkeur derhalve geen rechten ontlenen.

Toelichting;
•In seizoen 2020-2021 lopen de jaarcontracten van 31 augustus 2020 tot en met 5 september 2021 en de wintercontracten van 31 augustus 2020 tot en met 28 maart 2021;
• Het betreft hier een vaste prijs. Het aantal weken dat gespeeld kan worden kan jaarlijks iets afwijken in verband met feestdagen en de periode van de zomervakantie. In het nieuwe centrum zal niet meer gewerkt worden met baanbonnen;
• Jaarcontracten hebben voorrang op wintercontracten. Verlenging van een wintercontract heeft voorrang op een nieuwe aanvraag voor een wintercontract.
.

Let op: wij kunnen niet garanderen dat een wijziging kan worden doorgevoerd.
Bezig met versturen


Onze vestiging in Oudenbosch is gesloten.

Top Shot Oudenbosch zal ook niet meer opengaan met de huidige activiteiten.