Beach

Sinds 2011 heeft Top Shot Oudenbosch een indoor beach locatie, genaamd Top Shot Beach. Deze beach locatie ligt er van eind april tot en met 12  augustus.
Het is mogelijk om verschillende sporten te beoefenen, waaronder: Beach Soccer, Beach Volleybal, Beach Tennis. Top Shot Beach organiseert allerlei competities en toernooien. Daarnaast is het mogelijk om ook hier een kinderfeestje te organiseren, allerlei arrangementen af te nemen of een evenement te organiseren. Het is een strand met een oppervlakte van 1000m2.

beach4

Beach Soccer
Elk jaar wordt de Bruba Sport Beach Soccer competitie georganiseerd. Op de doordeweekse avonden word er gespeeld tussen 19.30-22.30uur. Er zijn verschillende klasses binnen deze competitie en vanaf dit jaar bieden we ook een dames competitie aan!

maandagavond dames
dinsdagavond heren niveau 1
donderdagavond heren niveau 2
vrijdagavond heren niveau 3

Naast de Beach Soccer competitie, nemen de teams van alle avonden ook deel aan het bekertoernooi. De wedstrijden van dit bekertoernooi worden op  woensdagavond gespeeld. Er wordt gespeeld volgens een knock-out systeem.
De kosten zijn €150,- per team, waarbij elk team minimaal 10 wedstrijden speelt.

Er wordt dit jaar gespeeld van 28 mei t/m 1 juli. Opgeven is mogelijk tot 16 april via info@topshotbeach.nl Hou onze Facebook Pagina ‘Beach Soccer Oudenbosch’ in de gaten voor nieuws & uitslagen. 

Beach Volleybal
Bij Top Shot Beach liggen er 4 Beach Volleybal velden.

Beach Tennis
De 4 Beach Volleybal velden kunnen ook gebruikt worden voor Beach Tennis. Het net word lager gehangen en er kan vervolgens Beach Tennis gespeeld worden.
Er worden meerdere Beach Tennis toernooien georganiseerd.

Kinderfeestjes
Naast de verschillende sporten die beoefend kunnen worden is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij Top Shot Beach. Met verschillende thema’s is de indoor Beach locatie een leuke omgeving voor uw kinderfeestje met keuze uit; Expeditie Robinson, Beach Soccer en Tropical Beach Party! Voor meer informatie over kinderfeestjes klik hier.

Arrangementen
Uw bedrijfsuitje organiseren bij Top Shot Beach?
Het is mogelijk om ook bij Top Shot Beach uw personeel mee te nemen voor een sportief bedrijfsuitje. Voor meer informatie over de arrangementen bij Top Shot Beach, klik hier.

IMG_8478 IMG_8479